MTI Utvikling
THE BEST IS YET TO COME!
2019 WILL BE THE BEST YEAR EVER!


MTI
MTI Utvikling kurs/coaching ble etablert for over 40 år siden av Odd Rolfsen. En uvurderlig erfaring og kunnskap som ingen andre kan vise til.


INTERNKURS
Bedrifts interne lederkurs for å skape godt miljø, salg og personlig service, kundebehandling, positivitet og forventede resultater er mer aktuelt enn noen gang for å øke trivsel, resultatforbedring og for å møte økt konkurranse. 


alt


REFERANSER
Se "REFERANSER" - på bedrifter som har benyttet Odd.

alt

ODD ER OGSÅ MEGET ETTERTRAKTER SOM MENTAL COACH OG HAR JOBBET INNEN
ALLE SPORTS- OG IDRETTS-GRENER, BÅDE PÅ KLUBBNIVÅ OG MED INDIVIDUELLE IDRETTSUTØVERE.

Dette er idrettsgrener som Odd Rolfsen jobber med.....


- Over 200.000 personer har deltatt på kurs eller blitt coachet av Odd Rolfsen

SE "GOODFEELING" på YouTube: https://youtu.be/-5p8dcJDrns


alt


Det handler om psykologi og kunnskap

Odd Rolfsen er utdannet Mental Trener, Idrett og Sport Coach ved Nordic Coach Federation NCF 1972
og har praktisert egen kunnskap både i Hundedressur, Sprangridning, Offroad
og deltok i Australia Open i Lawn Bowls i 2015 og 2016

alt
 


alt


NB, Det sises at Odd er bedre enn noen gang og resultatene kommer umiddelbart!


alt

alt

Alltid herlig med stående applaus....


Hva med kunnskap om foreldre veiledning?


alt

alt

Kursleder, humorist og entertainer i viktigheten av foreldrerollen


EGNE SPORTSRESULTATER
Under til venstre
: Odds resultater i Offroad med Hummer H1. Under til høyre: Odds resultater i Lawn Bowls.


YouTube
Se Odd's YouTube MentalTrening # 1 GOOD FEELING: https://youtu.be/-5p8dcJDrnsUTTALELSER FRA TIDLIGE DELTAGERE


"FOKUS PÅ ØKT SERVIC".  Bli med på seminar med denne mannen - en opplevelse som vises på kassa!"
Bent Lindahl, Public

"Bevisstgjørende, direkte og traff ”spikeren på hodet”. Anbefales!"
Laila Nyhus

"Inspirerende, morsom,mange gode poeng og meget engasjerende"
Knut Erik Lislegård

Det sies at Odd Rolfsen er Norges mest morsomme. mest inspirerende og den beste til å bevisstgjøre, motivere, ''løfte'' ...jeg kan bekrefte det. Hørte på han for noen dager siden.
Flora Beckeshi


Latter i 4 timer. Både foreldre og lærere lo seg gjennom fire timer foredrag.
Avisa Norland


Et fyrverkeri av en foredragsholder. Veldig, veldig inspirerende. Lærerikt og morsomt. Vil gjerne høre han igjen" Gudny Myhre

"Inspirerende og en humoristisk måte å ”våkne” på, dette vil jeg ha mere av!"
Svein Erik Bakken

De kan angre de som ikke var her. Dette er utrolig bra.
Per Almås, rektor Misvær skole

Vooow....har vært på tidenes beste foredrag EVER med Odd Rolfsen!!! :-) 4,5t med latter og masse kloke ord. Takk for et forrykende foredrag i går kveld! Latter og lærdom hånd i hånd...kan det bli bedre? Du er DYKTIG!!! Gleder meg til neste gang du er i distriktet!
Else Austad Brakstad


BEDRIFT
MTI UTVIKLING tilbyr en rekke forskjellige individuelle og bedriftstilpassede kurstilbud, organisasjonsutvikling, individuell bistand ved konfliktløsing, generell problemløsing og individuell coaching. Se REFERANSER og hvilke suksessbedrifter vi har jobbet med.

KURS OG COACHING TIL IDRETT OG SPORT
- Internkurs for sports- og idrettsklubber
- Individuell coaching
- Konkurransenerver, visualisering, forventninger, målbilde og selvtillit
- Mental trening og resultatoppnåelse.

BEDRIFT KURS  
- Intern Motivasjonskurs
- Senterløft (Varehus)
- Salgskurs
- Lederkurs
- Forhandlingsteknikk
- Individuell coaching

COACHING/KURS
- Individuelle samtaler
- Partner terapi
- Frykt, angst, panikk og stressmestring
- Idretts coaching (alle idrettsgrener)
- Foreldre og Barn


SPORT
Som sportsutøver innen flere forskjellige sportsgrener har Odd personlig bevist hvor viktig positivitet, metalt instilling, forventninger og visualisering betyr for å nå topp resultater. Se "SPORT" og sportsresultater. Odd startet sin suksess som idrettscoach og motivator i 1982 og har coachet norske toppidrettsøvere til NM, VM, GPA tour og OL blandt innen golf, dressurridning, poker, tennis, sprangridning, motorsport, seiling og fotball som har oppnådd å bl verdens beste utøver i sin sport/idrett. Odd som har vært aktiv topp utøver i forskjellige typer sport og konkurrert mot verdens beste utøvere, deltok i Australia Open i Lawn Bowl 2015.

COACHING VED PRESTASJONSANGST OG FRYKT
Vi tenker i bilder slik at tanker, lukter og lyder kan fremkalle negative bilder og minner. Når en ubehagelig "situasjon" dukker opp kan den skape ubevisst og ubegrunnede, brysomme, urasjonelle følelser og bilder- som enten er selvopplevd eller har ligget i fantasien. For noen mennesker skaper det ekstremt stress, sterke negative følelser og tanker, bekymring, angst, redsel og panikk og ofte sterke fysiske plager.

Positive bilder og minner virker nøyaktig på samme måte- men med omvendt proposjonale positive reaksjoner. Derfor behandles dette ved at "minnebrikken" med de brysomme bildene og følelsen gradvis endres ved at nye og morsomme bilder og nye positive assiosasjoner bytter plass når "situasjonen" inntreffer. Dette gjentas inntil disse gradvis endres. Viktig er det også at man oppsøker "frykten" i positivt og trygge omgivelser. Pusteøvelser er en helt avgjørende og en svært viktig del av behandlingen- i tillegg til å forbedre selvtillit og selvbilde.

Frykt er ingen sykdom! Angsdempende medikamentell behandling vil kun demper syptomene samtidig som de brysomme bildene over tid bare vil forsterkes og forverres. De forskjellige diagnosen er kun en betegnelse på graden av frykt. Frykt er positivt og en naturlig reaksjon som ut fra en reell og fornuftig vurdering og konsekvensanalyse hindrer oss i å gjøre dumme, farlige og ulovlige handlinger, ta ukloke og dumme beslutninger eller si og gjøre ting vi ikke bør gjøre.

FØLELSER
Vi vet hva som er rett og galt. Vi vet hva vi egentlig bør gjøre, hvilke beslutninger vi bør ta og hva vi bør si i forskjellige situasjoner men likevel gjør det motsatte, Det skjer når lar oss "overstyre" av våre følelser og dermed reagerer følelsesmessig i steden for å bruke "hode", være rasjonell og reagere fornuftig. Når vi tenker oss om, så har det meste av det negative som vi selv har opplevd og leser om i aviser, så er det et resultat av at vi mennesker har blitt drevet av og "oversyrt" av våre følelser. Det kan derfor være en god regel å finne frem go'følelsen og lære å bruke hode, ha positive hensikter og være hensiktsorientert. Følelser er noe vi skal bruke- ikke la oss bli "styrt av" og bli vårt eget offer for. 

SAMTALEPARTNER
Derfor er det noen ganger i livet at vi trenger en utenforstående og en objektiv samtaleparner og veileder. Det som tilbys er NY kunnskap, forståelse og innsikt. Enkel hverdags psykologi- enkelt fortalt- vil hjelpe enten deres bedrift eller deg som enkeltmenneske til å oppnå det- eller de ønskede resultatene.

ODD's BOK
Du- et bevisstløst menneske! Boken har fått utrolig mottakelse og er nå ute i 12 opplag.
Se "litteratur"

SKYPE
Coachig tilbys også på Skype

Se kursklipp på YouTube: Odd Rolfsen

alt

alt

SLIK TENKER MANGE MENNESKER
Mange mennesker tenker at det kanskje ordner seg, venter og ser, regner med, bare forventer, utsetter, tror og/eller håper. Realistiske, ''vinnere'' og profesjonelle gjør det rette som skal til for at det skjer og de handler- Nå!

BRAINTRAINER ODD ROLFSEN
Det sies at Odd Rolfsen er norges mest morsomme. mest inspirerende og den beste til å bevisstgjøre, motivere, ''løfte'' organsisasjonen, forbedre lederskapet, forbedre servicen, øke salget og skape positive holdninger. Dette noe av årsaken til hans eventyrlige suksess både med bedrifter, bedriftsledere, enkeltpersoner, som samlivsveileder, med foreldre, lærere og idrettsutøvere. Optimisme, vinnerinstinkt, positivitet, relasjonsforståelse og suksess sitter i hode. That`s a fact! Se referanser og bedriftskunder.

Det er ikke dårlige tider- bare effektiv spredning av negative energier, pessimisme og defensive holdninger. Optimistene har alltid benyttet seg av- og gjort det strålende i "dårlige tider". Det kan kanskje være lurt å vudere hvem man "lytter" til?

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

alt


Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge